مبانی و الزامات ISO22000, GMP, HACCP

مبانی و الزامات ISO22000, GMP, HACCP

لیست سرفصل ها
  • مقدمه ای بر استاندارد ایزو 22000
  • هدف استاندارد ایزو 22000
  • مراجع قانونی مرتبط با صنعت غذا
  • اصطلاحات و تعاریف استاندارد ملی و بین المللی ( ISIRI / CODEX )
  • الزامات عمومی
  • مسؤولیت ها و نحوه مدیریت در صنایع غذایی
  • مدیریت منابع
  • آموزش برنامه های پیش نیازی PRPS
  • صحه گذاری و بهبود سیستم و مستند سازی
  • نحوه کالیبراسیون تجهیزات و قوانین آن
  • تشریح الزامات HACCP
  • آموزش نحوه ردیابی محصولات غذایی در صنعت
  • آموزش کنترل فرایند ها و عدم انطباق در سیستم
  • بهبود سیستم مدیریت ایمنی غذا FSMS
  • تشریح دستورالعمل و الزامات روش های تولیدی GMP
  • آموزش کار با انواع ترکیبات شیمیایی در صنایع غذایی و آشنایی با MSDS به همراه نصب نرم افزار تخصصی برای شرکت کنندگان
  • نحوه شکایات و فراخوان محصول
  • آشنایی با اصول بهداشتی و شستشو در کارخانجاتCIP
  • ضوابط کار در کارخانجات / مراکز و سیستم های مدیریت صنایع غذایی
  • آموزش اصول انبار داری و نحوه چینش محصولات طبق استاندارد های بین المللی